TÖRTÉNELEM
Tartalom
Hangos versek
Multimédia
Meghívók
Jegyzőkönyvek
Fegyelmik
Jogi dokumentumok
Beszédek
Versek, drámák
Gyöngy
Történetünk

Jogi dokumentumok - Határozat

ÉKT Elnöki Kollégium
Cegléd 2700 Felház u., asztal mellet
----------------------------------------------------------------------
Szám: háború


E l ő t e r j e s z t é s

Az Élő Költők Társasága 2004. február 13-án tartandó kollégiumi ülésére

Tárgy: SZMSZ módosítás
Előterjesztő: Dr. Nagy Lajos Ügyvezető Elnök


Tisztelt Elnökség!

Figyelemmel arra a tényre, hogy Mácz Ákos Tiszteletbeli Elnök úr a közeljövőben huzamosabb időre új helyet talált a székének, vagyis Brüsszelbe teszi át a székhelyét, szükségesé vált az SZMSZ néhány ponton történő módosítása, amelyet a következőkben foglalok össze:

1. Az SZMSZ II. (Szervezeti) rész Kuratórium cím és szöveg alá javasolom beilleszteni "Az ÉKT Brüsszeli Tagozata" címet az alábbi szöveggel: "Az ÉKT Brüsszeli Tagozata brüsszeli székhellyel irányítja az ÉKT szellemiségének megfelelő és az Európai Uniós normákkal harmonizáló kulturális tevékenységet. A Tagozatvezető az ÉKT Brüsszeli Nagykövete, aki megegyezik a Tiszteletbeli Elnök személyleírásával. Tagjait a tagozatvezető jelöli ki az Elnöki Kollégium írásos hozzájárulásával. Tag csak az lehet, aki az ÉKT erkölcsi normáinak megfelelően él és legalább egyszer részt vesz a Tiszteletbeli Elnök által szervezett kihelyezett ülésen Brüsszelben. A Tagozat ülésére jelen SZMSZ szabályai értelemszerűen vonatkoznak."

2. Közvetlenül a fenti szöveg után javasolom beilleszteni "Az ÉKT Brüsszeli Nagykövete" címet, a következő szöveggel: "Az ÉKT Brüsszeli Nagykövete brüsszeli székhellyel vezeti az ÉKT Brüsszeli Tagozatát, amely tevékenysége során kiemelt figyelmet fordít az ÉKT uniós népszerűsítésére és évi egy ülés lebonyolítására, illetve finanszírozására."


Kérem a fentiek megvitatását és elfogadását.Cegléd, 2004. február 08.Dr. Nagy Lajos
Ügyvezető ElnökMinden jog fenntartva © ÉKT 2000-2014