TÖRTÉNELEM
Tartalom
Hangos versek
Multimédia
Meghívók
Jegyzőkönyvek
Fegyelmik
Jogi dokumentumok
Beszédek
Versek, drámák
Gyöngy
Történetünk

Jogi dokumentumok - Határozat

ÉKT Elnöki Kollégium
Cegléd 2700 Felház u., asztal mellet
----------------------------------------------------------------------
Szám: zár
Tárgy: Mácz Ákos Tiszteletbeli Elnök kollégiumi dicséretben részesítése


H A T Á R O Z A T

Mácz Ákost, az Élő Költők Társaságának (továbbiakban: ÉKT) Tiszteletbeli Elnökét az ÉKT Elnöki Kollégiumának képviseletében, az elmúlt időszakban végzett példamutató munkája elismeréseként

Kollégiumi dicséretben

részesítem.

Határozatommal szemben a szemhezvételt követő 13 percen belül illetékmentes fellebbezésnek van helye. A fellebbezést kínai nyelven lehet benyújtani bárhol, ahol elfogadják.

I N D O K O L Á S

Mint azt valamennyien tudjuk, Mácz elnök úr hamarosan Európa "fővárosába" költözik. Ezek azok a pillanatok, amikor egy ember vagy egy szervezet számot vet a mögötte álló időszak ténykedéséről, értékeli a saját vagy mások munkáját. Átgondolja, hogy vajon saját karriere vezérelte példátlan sikerei során vagy valamely magasabb cél irányította cselekedeteit. Én azt hiszem, Mácz elnök úr esetében jóhiszeműen feltételezhetjük az utóbbit. Ki merem jelenteni - és ezzel nem vállalok kis kockázatot -, hogy Tiszteletbeli Elnökünk nem elsősorban az egyéni boldogulás reményében pályázta meg és nyerte el megtisztelő pozícióját, hanem egy magasabb rendű cél, az ÉKT népszerűsítése érdekében. Remélem, nem tévedek, és ezt a közeljövőben (ingyen repülőjegyek küldésével) bizonyítani fogja (a családomnak is!).

A fentiekre tekintettel döntött az Elnöki Kollégium a rendelkező részben foglaltak szerint.

Határozatom az elnöki kollégium tagjainak külföldi útjairól és benzinpénzéről szóló 13/1999. (VII. 21.) ÉKT rendelet 21. § (5) bekezdésén alapul.


Cegléd, 2004. február 19.
Dr. Nagy Lajos
Ügyvezető ElnökMinden jog fenntartva © ÉKT 2000-2014