TÖRTÉNELEM
Tartalom
Hangos versek
Multimédia
Meghívók
Jegyzőkönyvek
Fegyelmik
Jogi dokumentumok
Beszédek
Versek, drámák
Gyöngy
Történetünk

Beszédek és bemutatók - Pamflettek

A klónok támadása (second part of epi's pamfletcollection)

'Falu végén kurta kocsma...' kezdhetném levelemet, de nem igy kezdem. A baljós árnyak végleg kiteljesedtek és az ékt-nak csúfolt gennygaluska legújabb támadása már a sokat szidott balóista közszolgálati televizióból zúdul ránk. Bélus, Lala, Áki és Mátyus házhoz megy. Vizuális lézerkardjuk erejét verbális mocsoktöltetekkel egészitették ki. Mostanra már odáig jutottak az internet fekete lovagjai, hogy letöltésekkel töltik fel hómlapjukat. A hangdemókban található, manipulative elhelyezett szuggessziókat, csak nagyon kevesek képesek komolyabb következmények nélkül átvészelni. Legjobb példa erre annak a szemüveges fiatalembernek az esete, aki minden reggel egy nyirpazonyi kertesházban ébred fel. Info.

A kora harmadik évezred szupernova-sebességgel közeledö bibópestise, végleg megérkezett és tábort ütött közöttünk. Bevette magát kényelmes fotelünk elé is, és a kopott kapcsológombos távirányitónk már nem engedi saját kezünkbe venni sorsunk alakitását. Korunk új kórja a 'display-vész'.

A kezdeti display-vész még nem kezelhetö, az akkut problémára pedig már nincs megoldás. A kórban szenvedö agya, mint valami fekete-lyuk összezsugorodik, sürüsége a 10.000-szeresére nö, majd magához vonzza elöbb a tüdöt, késöbb a májat és a heregolyókat. Néhány óra elteltével az egész visszafordithatatlanul magába fordul, és lepüttyed. A kór ige alá vonja magát az alanyt és az állitmányt is. Az immár gyógyithatatlan beteg maga is egy klónhuszárrá válik, aki felhasználva internet-adta képességeit, szórja tovább fertözö spóráit névelöröl névmásra. Szomorú példa erre a Rátóti-dijas Jászai Mari esete a Kolompár gyerekkel, aki tovább segitette a leirhatatlan vizuális verbalitás erösödését. Ami bárki által le is tölthetö! Ez a köszvények köszvénye, a porcok porca, a pattanások pattanása, ez maga 'a Virus'.

ÉN azonban továbbra is csatára buzditok. Mit csatára harcra, háborúra. Ne engedjük, hogy a remény legyen az egyetlen túlélö. Higgük el, hogy nem kell mindig vesztesen elhagynunk a pályát. Hiszen a bronzmeccsen bármikor nyerhetünk. Most ök vezetnek az aranygóllal, de nem adjuk fel. Hozzátok le Törekire jogászismeröseiteket, hagy rágja szét a rohadást a tályog.

ÉN rátapintottam a leggyengébb lánc szemére, és alkalomadtán bele is öntöm a forró ólmot, szájról szájra.

Zászlómra kitüzöm büszkén és hátra,
'Cegléd lapos, nincsen ott Mátra',

Nem fél, nem hüppög ki követi azt,
Aki zúzza, tiporja a töreki Gazt.

Feladatunk nem egyszerü, söt nehéz, de legalább nem ebböl élünk. Ne feledjük, hogy Medgyesy nagyúr elöretörésével Baranya már el is veszett. A paktum megköttetett, zakatolnak a klónhuszár-gyártó emberrobotok az ékezetnélküli billentyüzeten. Szétfolyik a világhálón a korai magömlés záp leve, mint valami gigászi ejakuláció.
Új fák hajtanak fekete rügyeket Törekin is. A múlt úgy látszik végleg elmúlt. Kivágják, átfestik, lenyirják, beburkolják.

Sokan vagyunk ma már kevesen. Egyetlen tanácsom, hogy fogd meg a melletted ülö kolléganöd kezét, és hozd öt is legközelebb magaddal. Azután ök is hozzanak egy kolléganöt magukkal, és akkor talán, mi kevesen is elegen leszünk, hogy jól érezzük magunkat.
Tarsátok magatok távol a sötét oldal minden kisértésétöl: a bux indextöl és legjobb barátaitoktól*! AZ ERNÖ LEGYEN VELETEK !*elökészületben: Belsö ellentétek az Ékt-n belül, avagy mi rágja a patkányt?
(2 héten belül, csak itt az epelecs-pamflettekben)

2002. május 28.

Válasz erre a pamflettre < újMinden jog fenntartva © ÉKT 2000-2014