TÖRTÉNELEM
Tartalom
Hangos versek
Multimédia
Meghívók
Jegyzőkönyvek
Fegyelmik
Jogi dokumentumok
Beszédek
Versek, drámák
Gyöngy
Történetünk

Meghívók

Élő Költők Társasága
Cegléd, Felház u. (Szuperinfó), vagy???
----------------------------------------------------------------
M E G H Í V Ó


Mottó: "Nem mindenki vitéz, aki kinéz egy Végvár utcai emelet ablakából, avagy régi vitézségünk hol késel az éji homályban?"


Tisztelt Elnöki Kollégium!

Ezúton szeretettel meghívom az ÉKT soron következő (ezévi első!!!) ülésére, melynek helye és időpontja:
a megújult Balassi Auditórium, Budapest, III. ker. Végvár utca, 19. 00.

Az ülés műfaja (igen, most már ilyenünk is van): állófogadás.


Napirend előtti pontok

1. A házigazda pünkösdi rózsával fogadja a meglepett vendégeket, akik halkan figyelmeztetik, hogy a mai királykodása is csak 11.03-ig tart. Házigazda megnyugvással veszi tudomásul, hogy ezúttal nem csupán a nővizsgáló hozott drága italokat az év első ülésére, majd beengedi az egybegyűlteket.

2. Ezután az elnökség rezzenéstelen arccal elfogyasztja a welcome drinket, miközben megtekintik a felújított Balassi Auditóriumot. Az idegenvezető két nyelven is elsziszegi, hogy ez micsoda önzetlenség a részéről, hiszen nem a saját kényelmére invesztált bele jelentős összegeket, hanem azért, hogy az ÉKT vezetősége a társadalmi funkciójának és rangjának megfelelő környezetben diskurálhasson. Az elnökség egyöntetűen elhiszi, miközben jóváhagyólag és elismerően bólogat. Az ügyvezető halkan felveti, hogy lehet-e már most szavazni az Év Elnökére?

3. A megjelentek pókerarccal dicsérik a házigazda elnök kifinomult ízlését, illetve lakberendezői hajlamait, majd az Ügyvezető Elnök kér még egy welcome drinket, és kissé cinikusan megjegyzi: "Nincs csúnya lakás csak kevés pia!" A többiek ezt hallva 0,7 mp-ig a Munkácsy-oszlopcsarnokkal próbálják összehasonlítani a látottakat, sikertelenül (utóbbit senki nem látta).


Napirendi pontok

1. Balassi Auditórium. Egy átalakulás igaz pénzügyi története (Előadó: Marina Béla hatásvadász, illuzionista)

2. Ki fizeti a révészt? Adóforintok, guruló dollár, szürke gazdaság, avagy ki tömi be a lyukat? (Előadó: Revuczky Mátyás adófizető)

3. Munkácsy oszlopcsarnok. Ködösítés és misztérium. A megfelelő magyarázat nem egyenlő a teljesítéssel. A tétel cáfolata élőben Dr. Nagy Lajostól, csak nekünk.

4. Az ÉKT vagyonának firtatása (szigorúan az anyagiakra szorítkozva). Firtató: Revuczky Mátyás. "Az az igazság" kezdettel magyarázkodását előadja: Dr. Nagy Lajos, ügyvezető.

5. Az ÉKT Alapító okiratának módosítása. Szakmai előterjesztő: Dr. Nagy Lajos Ügyvezető Elnök. Kisvártatva: az ÉKT Szervezeti és Működési Szabályzatának módosítása. Szakmai előterjesztő: Dr. Nagy Lajos (még mindig) Ügyvezető Elnök

6. Osztálydal. Visszhangok, viszony hangok. Hepi és Nessz. Ki kivel és kivel nem. (Stúdióbeszélgetés Nagy Lajos tollából) + "Egy osztálytalálkozó utózöngéi," avagy kötetlen beszélgetés Monori Zsolt Alelnök moderálásával

7. Énekes Vazul. Mi történik a színfalak mögöt? Fő és mellékszereplők, fő és mellékszerkesztők. Kivagyiság, döntnökiség. (Előterjesztő: Mácz Ákos organizer)

8. Nyakunkon az év elnöke választás...(Róma az örök, miértnemekről röviden. Előterjesztő: bárki. Bárki Lajos, ügyvezető.)

9. Mit jelent nekem az ÉKT? Rövid szöveges dolgozat az elnököktől. 10-es betűnagyság, minimum hatvan leütés, négy felütés egy KO.

10. ÉKT és a NŐK. NŐK és az ÉKT. Lapja válogatja. Avagy hogyan kerültünk a Nők Lapjába? Szemléz: Mácz Ákos médiapedagógus, sajtófőnök.

11. Előkészület az ÉKT ötödik születésnapjára. Díjak, terjesztések, erjesztések. Múltértékelő beszédet mond Revuczky Mátyás Választott Elnök. Jövőértékelő beszédet mond Mácz Ákos aspiráns.

12. Ötletláda. Felnyitó Kuthy György. Moderátor szintén ő. Kérdező ismételten ő. Válaszolnak az elnökök. Tabuk és Tatoo-k.

13. Egyebek

14. Elnöki és alelnöki kívánságműsor


Cegléd, 2005. május 06.


Revuczky Mátyás nyomán Dr. Nagy Lajos sk.
Ügyvezető Elnök

Minden jog fenntartva © ÉKT 2000-2014