TÖRTÉNELEM
Tartalom
Hangos versek
Multimédia
Meghívók
Jegyzőkönyvek
Fegyelmik
Jogi dokumentumok
Beszédek
Versek, drámák
Gyöngy
Történetünk

Meghívók

Élő Költők Társasága
Cegléd, Felház u. (Szuperinfó)
----------------------------------------------------------------
M E G H Í V Ó


Mottó: "Another fu…ing dragonfly!"
(King Kong a rátámadó helikopterekről, miközben az Empire State Building tetején szerencsétlenkedik)


Tisztelt Címzett!

Az Élő Költők Társasága nevében ezennel higgadtan meghívom az LPSAMA alakuló ülésére. Arra kérem, hogy a meghívó olvasása közben konzultáljon orvosával, esetleg pszichológusával, amennyiben pulzusszáma emelkedését tapasztalja, esetleg azt a rohadt kurv!%... életbe kezdetű mondatokon törné a fejét.

Az Alakuló Ülés helye: Empire State Building 86.-ik emelet (320 méter magasságban) New York, USA

Cím: Empire State Building 350 Fifth Avenue, 33-34-ik utca között, Manhattan, belváros, New York, NY 10118 USA

Időpont: 2004. november 5. Péntek 19.00 óra (New York-I idő szerint 13.00 óra)

Megközelíthetőség:

Vizi úton:

Gerje patak - Tisza - Duna - átszállás a Rajnára Stuttgarnál - Atlanti Óceán - Hudson-Bay

Közúton:

Cegléd (4-es) Budapest - Vegyeshalom ( M1-es MATRICA!!!) - A 77-es - Ausztria- Németország - Belgium - Csalagút - Anglia - Skócia - Észak-Írország - Izland - Grönland - Újfulland - Route 66 - Manhattan 5.-ik sugárút aztán jobbra.

Légi úton:

Ferihegy2 - Kennedy Airport

Felhívom a meghívottak szíves figyelmét, hogy amennyiben nincs kedvük, idejük, esetleg másuk stb. részt venni az ülésen, a napirendi pontok szerinti szakanyagot legkésőbb október 27-ig a Társaság Titkárának írásban leadni szíveskedjen(ek), csatolva távolmardásának(uknak) okát tartalmazó (feltáró és bizonyító) okiratát.

Amenyiben szállásfoglalási igényét az R.Mendez & Son. Co. Travel Agency Utazási irodán keresztül bonyolítja 3% kedvezményt biztosítunk 4%-ra.


Napirend előtti pontok:

1. Az Élő Költők Társasága megjelent elnökei párás szemekkel fognak kezet és várják az esetleg felbukkanó újabb elnököket. Az Empire State Building krónikáját Revuczky Mátyás ismerteti néhány mondatban. King Kong esete Tóth Marival, avagy Tom Hanks esete Meg Ryan közlegénnyel, avagy dr. Nagy Lajos legújabb esete…

Napirendi pontok:

1. Mácz Ákos köszönti a megjelenteket és megnyitja az ülést.

2. Az Élő Költők Társasága Amerikai Tagozatának (Living Poets' Society American Assosiacion - LPSAMA) megalakulása. Himnusz, Zászlófelvonás. Alapító okirat, SzMSz, tisztségviselők megválasztása. A jogi dokumentumok elkészítését Dr. Nagy Lajos doctor koordinálja.

3. Ünnepi beszédek. Revuczky Mátyás és Mácz Ákos ünnepi beszédei együtt, egymásközt egymásért és egy mindenkiért. Az ÉKT lobogó kitűzése az Empire State Building tetejére. (Az alkalmatlankodó Pókember meggyőzése a cselekedet helyességéről, rovid eszmefuttatás Pókembernek a magyarok bejöveteléről és az apostolok cselekedeteiről.)

4. Egy perces hangos megemlékezés a távolmaradt elnökök lelki üdvéért. Celebrál Robert de Niro, gyetyát gyújt Ms. Britney Spears bukott múzsa. Kísér Eddie Murphy.

5. "Térden Állva" - Nagy Feró esszencia, avagy Beatrice idézetek a szabadság hazájában. Szemezget Mácz Ákos műkedvelő, baboskendőket osztogat Revuczky Mátyás ex-ricsés. Az "életünk csak rohanás, hajsza a pénz után hejj", az "elfelejti honnan indult el" , valamint a "kitántorgott amerikába, betántorgott a kocsmába oi-oi-oi" paradigmák a modern amerikában.

6. A Fradi és Amerika. Nemzeti szimbólumok a globalizmusban. Nagy Lajos honvéd drukker európai gondolatai Amerikáról és Stahl Juditról.

7. Dale Carnegie től Thomas Jefferson-ig. Woody Allen-től Marilin Monroe-ig. Amerikai gondolkodók és az indiánok kiirtása: Amerikanisztika haladóknak, Marina Béla dolgozata a korlátlan lehetőség hazájáról korlátolt agyúaknak.

8. A Brooklyn - Bercel transzatlanti gyorsvasúthálózat tervelőkészítő munkálatainak hatása a munkanélküliségre. Esélyek, Egyenlőségek. Nagy Lajos doctor project status reportja, magyarul projekt stástusz riportja.

9. A restauráció és a Bourbonok. Azaz az Empire State Building restaurálásának lehetséges módozatai Kuthy Gyuri szemüvegén keresztül, egy Bourbon kíséretében. (Mottó: "Köszönöm én nem iszok felest!")

10. Al elnökök az előrelépés (Al aptalan) esélyeiről. Al Gore és Al Monori Zsolt Al elnökök Al kalomhoz írt Al goritmusai.

11. Az ameriaki foci szabályainak ismertetése. Alternatíva: a baseball szabályainak ismertetése. Esetleg: Az amerikai elnökválasztás szabályainak ismertetése. Felelős: Bárki, akinek halvány elképzelése van bármelyikről.

12. Elnöki kívánságműsor: "Jenny from the Block". A bronxi születésű Jennifer vallomása arról, hogy senkit se tévesszen meg a gyémánt fülbevaló. Don't be fooled by the rocks that I got. Élőben...

Az ülést lemondani a levél elolvasástól számított hatvan napon belül lehet, egymillió forint azaz hatmillió forintnak megfelelő dollar bánatpénz befizetése, valamint életnagyságú viaszszobor kiöntése és delegálása mellett. A viasszobrok mentesülnek a repülőtéri illeték alól.

2004. október 19.

Dr. Nagy Lajos helyett (ismét) Revuczky Mátyás év elnöke 2005 aspiráns


Minden jog fenntartva © ÉKT 2000-2014