TÖRTÉNELEM
Tartalom
Hangos versek
Multimédia
Meghívók
Jegyzőkönyvek
Fegyelmik
Jogi dokumentumok
Beszédek
Versek, drámák
Gyöngy
Történetünk

Meghívók

Élő Költők Társasága
Cegléd, Felház u. (Szuperinfó)
----------------------------------------------------------------
M E G H Í V Ó

Mottó: "Kis lépés ez az emberiségnek, de nagy lépés ez az embernek!" - Mácz Ákos

Ezúton szeretettel meghívom az ÉKT soron következő - elnök-búcsúztató - ünnepi ülésére, melynek helye és időpontja: Budapest, XI.ker. Budapest, Vahot utca (Babits-terem), 2003. február 13., péntek 19.00 óra.


Napirendi pontok

1. Nagy Lajos ügyvezető elnök köszönti megjelenteket és megnyitja az ülést, melyet Kuthy György hitelesít. Nagy Lajos aktualitást ad az ülésnek.

2. Nagy Lajos ügyvezető elnök külön köszönti Sárik Pétert, és az ÉKT nevében gratulál elkötelezett szóbeli ígéretéhez, illetve példamutató zongoratudáshoz. A meglepett Sárik Péter, zenei igazgató könnyektől meghatva néhány jogtiszta akkordban köszöni meg az elismerést. A blattolást Monori Zsolt alelnök úr kottázza és méltatja.

3. Meglepő bejelentésre szánja el magát Mácz Ákos tiszteletbeli elnök. Rövid expozéjában kifejti: "A társadalom és az egyén viszonya a polgár jelenét és az ország jövőjét érintő EU-csatlakozási kérdésekben", valamint átadja a "Könnyen, egyszerűen Brüsszelbe" című utazási ajánlatokat a t. megjelentek részére.

4. SZMSZ-módosítási javaslat. Az "ÉKT Brüsszeli Nagykövete" poszt létrehozása, és a pozíció betöltése. A javaslatot elkészíti és benyújtaja Nagy Lajos ügyvezető elnök, jóváhagyja az Elnöki Kollégium. Kétségeit megfogalmazza Marina Béla társadalmi elnök.

5. SZMSZ-módosítási javaslat. Az "ÉKT Brüsszeli Tagozata" szervezeti egység létrehozása, és az tagozat elnöki posztjának betöltése. A javaslatot elkészíti és benyújtaja Nagy Lajos ügyvezető elnök, jóváhagyja az Elnöki Kollégium. Marina Béla egyetért.

6. Az ÉKT EU-képviselete Brüsszelben. Revuczky Mátyás előterjesztését Nagy Lajos olvassa el, és a tartalmát ismerteti. A Megbízást a szerző adja át a Megbízottnak, mely tartalmazza az előző pontokban meghozott határozatokat cégszerűen aláírva.

7. Évértékelő beszédet mond fél percben Marina Béla társadalmi elnök úr, különös tekinettel és hangsúlyozottan a saját maga hozzáadott értékéről a Társaság 2003-as sikeres működéséhez.

8. A paradidle mint életRitmus az ÉKT utazó nagyköveteinél - rövid doblecke kezdőknek és persze haladóknak. Kovács András Donát bepillantást enged.

9. "Az Ady-terem hiánya és pótlása" - javaslatát a szerző, Revuczky Mátyás választott elnök olvassa fel. A témához csatlakozva Mácz Ákos interpellál, és javaslatot tesz Zsuzsa néni kitüntetésére, melyben az Elnöki Kollégium eddigi érdemeit méltatja.

10. Kitüntetés szóbeli átadása, avagy élő kapcsolás Ceglédre. A telefonos kapcsolat budapesti végén Nagy Lajos tolmács, aki a kitüntetést Zsuzsa néninek tolmácsolja. Vastaps.

11. Az ünnepi ülésre való tekintettel Mácz Ákos elnök úr kollégiumi dicséretben részesítése példamutató menedzseri, és eddigi webmesteri munkája elismeréseképpen, előterjesztő: Nagy Lajos ügyvezető elnök.

12. Köszönöm és búcsúzom - Mácz Ákos spontán meghatottsága és kézfogása a kollégiumi tagokkal. "Örömkönnyek d-mollban" címmel Sárik Péter szemezget a készülő új Jazzpression lemezről (az Artisjus engedélyével).

13. A "péntek 13" mint visszatérő babona, avagy a népi misztérium alapjai és valóságtartalma - berceli beszámolót tart eddigi megfigyeléseiről dr. Nagy Lajos vidékre szakadt. Ebben kifejti a vidék hátrányos helyzetét az információs társadalomban, és rávilágít elfoglaltságaira, valamint az általa elolvasott leveleinkből szemezget.

14. Egyebek

Cegléd, 2004. január 28.

Üdvözlettel:

Mácz Ákos
Tiszteletbeli Elnök
Minden jog fenntartva © ÉKT 2000-2014