TÖRTÉNELEM
Tartalom
Hangos versek
Multimédia
Meghívók
Jegyzőkönyvek
Fegyelmik
Jogi dokumentumok
Beszédek
Versek, drámák
Gyöngy
Történetünk

Meghívók

Élő Költők Társasága
Budapest, XI. Vahot u. (Díjbeszedő) info@ekt.hu
-----------------------------------------------
Tárgy: Meghívó
Ügyintéző: Énekes Vazul

M E G H Í V Ó


Ezúton tisztelettel meghívom az Élő Költők Társasága (ÉKT) 2001. április 6-án (péntek) 19.00 órakor kezdődő soron következő ünnepi ülésére (ÉKT honlap avatás). Az ankét helye: 1119 Budapest, Vahot u. 1. Babits-terem (nagyszoba).

Napirendi pontok

1. Mácz Ákos tiszteletbeli elnök, webmester beszámolója az arculatváltási projektről. A záródokumentumot elfogadja és a jegyzőkönyvet hitelesíti Kuthy György fb-elnök.

2. A formailag és tartalmilag is megújult www.ekt.hu weboldal ünnepélyes átadása, majd Mácz Ákos megkoszorúzása. Az enter gombot megnyomja Kovács András művészeti igazgató.

3. Az ÉKT Fan Club életre hívása. Névadó: Láng Judit rajongó. Felelős előterjesztő Zakar Viktor olvasói elnök.

4. A Vándor Papucs díj megalapítása, és poszthumusz átadása a távollévő Revuczky Mátyás távozó elnöknek. A díjat átadja Nagy Lajos díjalapító elnök.

5. A tavaszi tisztújító kongresszus végrehajtó bizottságának megválasztása. Bizalmatlansági indítványt kér saját maga ellen Revuczky Mátyás.

6. Marina Béla társadalmi elnök londoni villámlátogatásának élménybeszámolója "Lobby az ÉKT-ért a királyi udvarban, azaz II. Erzsébet és én" címmel.

7. Vizsgálóbizottság felállítása Marina Béla külföldi útjainak felgöngyölítésére. A bizottság javasolt elnöke Laczkó András író, olvasó.

8. Monori Zsolt marketing és értékesítési igazgató marketing és értékesítési terve a XXI. századra.

10. Kovács András művészeti igazgató beszámolója eddigi tevékenységéről. Diavetítés a hálószobában.

11. Decker Róbert előlép az ismeretlenségből, és életútját méltatja. A dedikált GYÖNGY című csomagolópapírt Nagy Lajos ügyvezető elnök adja át.

12. Decker Róbert a népszerűséggel küszködve felhatalmazást nyer, hogy az ÉKT egy éves születésnapját megszervezze bagóért.

14. Állófogadás, pezsgőbontás, majd a vacsora elfogyasztása. Menü: pacalpörkölt és gombapaprikás. Szállás a Kútvölgyi úton.

Temérdek teendőinkre és pozíciónk megtartására tekintettel feltétlen megjelenésére számítva, maradok őszinte tisztelettel:

Budapest, 2001. április 04.

Mácz Ákos
Tiszteletbeli elnök,
Budapesti tagozat elnöke

Minden jog fenntartva © ÉKT 2000-2014