TÖRTÉNELEM
Tartalom
Hangos versek
Multimédia
Meghívók
Jegyzőkönyvek
Fegyelmik
Jogi dokumentumok
Beszédek
Versek, drámák
Gyöngy
Történetünk

Beszédek és bemutatók

LPSCA

Az úgy kezdődött, hogy a pénzügyesek mindig zárnak. Az úgy végződött, hogy meghirdetésre került a pár lépés program. Mi volt közötte? LPSCA születésnapi ülés. A negyedik. A Kanadai Tagozat méltó régi nagy híréhez.

Csütörtök reggel. Majdnem dugó. Meleg. A pénzügyesek zárnak.. SMS jön, ma este Sziget, táncdalfesztivál sátor. A pénzügyesek azonban zárnak.. SMS jön, Ricse egykor. A pénzügyesek viszont csak zárnak, zárnak, zárnak. Semminembiztos. Háeresek már ott, a Szigeten. Ők nem zárnak, nyitnak. SMS jön, jegy ok, pénzügyesek vadul zárnak. Este hét. Bezártak. (Ooops…they did it again) Este nyolc. Nyitok. Nem lehet parkolni, csak tilosban. Szemét, autó, riasztó, rendőr. Szabópistizolimónika. Tömeg sűrűsödik, hév jön, tömegebb. Por és műanyagpohár. Rácsok, motozás, duma, részegek, igényesek, igénytelenek, toji, zöld, kék, viva, de hiszen már bent vagyunk! Merre? Mindegy. Itt tökmindegy. Eggyéolvadt színkavalkád jóban rosszban. Sátor. De hol lehet itt sört kapni? Navégre! Olcsóan savanyú, savanyúan drága. Ez van. Sziget. Mert ha se nem Buda, se nem Pest, akkor az egy sziget. Sátrak.. Műanyagpohár. Morajlás, dübörgés, zene. Zene? Anima.
Por, sár, műanyagpohár, jövésmenés. Megint toi. Mert kell egy hely. Egység. Egységár. Csocsóasztal. 3:0. Without glasses. Stux. Ferike. Mozó. Nosztalgia. Sátor. She gave me the king, she gave me the Queen. Queen. Maradunk. I want it all (SMS fal Mozó Király!) I want it all (MMS, KISMATYI) I want it now! Pilsner Urquel dobozos, az a biztos. Pörgés, bepörgés, víz, póló, vízipóló, vizespóló? Mert aszongyahogy. A pólót le? A pólót le! A pólót le? Igen, a pólót le! A pólót fel? A pólót fel! A pólót fel? Gyerünk, a pólót fel! (Az nyer, aki először dobja be a pólóját a tömegbe! És tényleg!) Tequila! Ez van. Mert. "Aki követ, soha nem lehet azzá, akit követnek." Azért. Éjfél. Pörgés. Megint csocsó. Egy óra. Ricsericsebeatricse, hó-rukk! Mert végre itt a nyár. Lángosképű. Ősz is lesz, lesz, lesz. De szeretnék! A kommün ezért kötelet adott. Elkezdtünk egy új mesét. Nem értem miért. Úgy érezte szabadon él. Vissza. Haza. Nem arra. Húsz perc plusz hét. Balassi. Négy. Óra. Négyóra pihenés. Kukásautó. Szupradin. Ásv
ánvíz. Pirin. Pár lépés. Program. Kézfogás. Pár lépés program. Az autóig kevés a száz. LPSCA. Péntek reggel. Jövőre veletek ugyanitt. Ennyi.

(revueu)

2005. augusztus 11.



Minden jog fenntartva © ÉKT 2000-2014